Det blir djupfrysta kräftor som jag har lagt i kylen för att sakta tina upp, i morgon skall jag koka en ny lag som jag lägger kräftorna i, där de får fortsätta att tina upp tills fredagen.
Det blir mera genomtänkt detta år, förr så snabbtinade jag kräftorna i varmt vatten, det blev inte så bra.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Dags att börja skriva igen...
Så här såg det ut igår, tråkigt att vakna upp med detta utanför fönstret.. Gjorde en jättegod räkmacka igår till lunch, tack v...
-
Maud Olofsson invigde chokladfabriken på Västerslätt i Umeå den 14 oktober vilket betydde att Jenny Bergs dröm att tillverka högkvali...
-
Det var med blandade känslor jag öppnade detta brev ifrån Ortopedkliniken i Umeå. Jag står på väntelista för att en läkare ska bedöma om j...
-
Svar Snöloppor, som också kallas glaciärloppor, tillhör arten hoppstjärtar inom insektsordningen. U...
Samma här på fredag! Men på västkusten måste det bli havskräftor. Beställda och bara att hämta :))
SvaraRaderaDet låter gott! Det kanske man ska äta till helgen!
SvaraRadera