2018-09-29

Knuttes statyer. Han är konstnär från Umeå


Knutte gör så gripande människor som han träffat bl.a i Kosovo.
Nu finns dessa utanför Folkets Hus i Umeå. 

3 kommentarer:

  1. Duktig Knutte!!!

    SvaraRadera
  2. På handleden är DD-1 superkomfortabel och uppgraderingar såsom full safirkristall rolex kopior över ramen (jämfört med OT) är utmärkta funktioner. Klockan är mindre än den låter och är 45 mm bred klockor kopior (48 mm bred med den nedskruvade kronan), drygt 13 mm tjock och 46 mm från lug rolex klocka kopia till lug. Väskan är vidare vattentät till 50 meter. Det unika, geometriska sexkantiga fake Breitling fodralet använder sig av sin egen personlighet och det är fake Omega trevligt att se konsistens i denna form mellan Dietrich-modellerna. Detta är viktigt eftersom, när fake Hublot märket växer, kommer det att gynnas av visuell distinktion som gör att människor kan se tidstycket fake Cartier i en folkmassa eller på avstånd.
    En av de viktigaste anledningarna fake Patek Philippe till att DD-1-fallet är bekvämt är hur remmen fästs på den. Remsan glider fake Panerai genom två fasta flikar som liknar stil (lite) som det som en NATO-remsa fäster vid ett fodral. Lagerremmen fake Tag Heuer som DD-1 kommer med är en svart textilrem som ser bra ut på bilder, men jag föredrar mycket gummi eller läderrem som Dietrich erbjuder. Det fake Audemars Piguet beror främst på att textilband är lite på den styva sidan, och jag fake IWC gillar mer böjliga bandmaterial.

    SvaraRadera

Dags att börja skriva igen...

Så här såg det ut igår, tråkigt att vakna upp med detta utanför fönstret.. Gjorde en jättegod räkmacka igår till lunch, tack v...